Waar bent u naar op zoek?

Kaarten kopen via TicketUnie

TicketUnie faciliteert kaartverkoop via het kaartverkoopplatform TRS-Suite. Dit houdt in dat TicketUnie dus zelf geen evenementen organiseert en ook geen tickets in haar bezit heeft. Indien u vragen heeft over kaartverkoop van een bepaald evenement kunt u deze dus stellen aan de organisator van het betreffende evenement.

Geen e-ticket ontvangen

E-tickets worden direct na de betaling verstuurd naar uw e-mailadres. Heeft u geen e-mail met pdf e-tickets ontvangen? Controleer uw SPAM-box. Als u ├ęcht geen bevestigingsmail heeft ontvangen, neem dan contact op met de organisator van uw evenement.

Privacy

TicketUnie gebruikt uw gegevens enkel voor het verwerken van uw reservering en betaling. Uw gegevens zijn benaderbaar door de organisator van het evenement dat u bezoekt en de privacyvoorwaarden van de organisator zijn daarop van toepassing. Indien u hier vragen over heeft kunt u zich wenden tot de organisator van het evenement dat u bezoekt.
Ticketunie verstrekt nooit gegevens aan derden.

Tijdens het bestellen wordt gebruik gemaakt van cookies. Wij gebruiken deze cookies voor het beheren van uw bestelling (uw winkelwagen) en voor het optimaliseren van het kaartverkoopproces.