Selecteer Evenement

Plaats:

Genre:

Maand:

Titel:


Selecteer Organisatie

Organisatie:


Voorstellingsinformatie

Boek&Bal

Boek&Bal

Het enige echte Boxtelse Boekenbal!

Cultuur
Datum: za 23-03-2019
Tijd: 20:15 uur
Locatie: Podium Boxtel
  Sint Lucas Zaal
  'Burgakker' '17'
  '5281 CH' Boxtel
Rang Prijs Soort
1 €10 Normaal
 
"Het enige echte Boxtelse Boekenbal! Geniet dit jaar wederom van een feestelijke avond vol muziek, theater, beeldende kunst en andere verrassingen aan het begin van de Boekenweek. Boek&Bal biedt een podium aan woordkunstenaars en talenten uit Boxtel en omgeving. Naast interviews, voordrachten en signeersessies ook een echte “battle” van de bekendste DichtSlamRappers. Maar niet alleen literatuur. Ook de muziek komt uitvoerig aan bod. Wat te denken van singer-songwriters en niet te vergeten een verrassende muzikale afsluiting. Dit alles in een “bijzonder” door Jan de Hoogh aangekleed Podium Boxtel met expositie van lokale kunstenaars en optredens van de leerlingen van de theateropleiding in Den Bosch. Kortom een bijzondere belevenis."

Het enige echte Boxtelse Boekenbal!

Geniet dit jaar wederom van een feestelijke avond vol muziek, theater, beeldende kunst en andere verrassingen aan het begin van de Boekenweek.

Boek&Bal biedt een podium aan woordkunstenaars en talenten uit Boxtel en omgeving. Naast interviews, voordrachten en signeersessies ook een echte “battle” van de bekendste DichtSlamRappers.

Maar niet alleen literatuur. Ook de muziek komt uitvoerig aan bod. Wat te denken van singer-songwriters en niet te vergeten een verrassende muzikale afsluiting.

Dit alles in een “bijzonder” door Jan de Hoogh aangekleed Podium Boxtel met expositie van lokale kunstenaars en optredens van de leerlingen van de theateropleiding in Den Bosch.

Kortom een bijzondere belevenis.

 

Website: http://

Ticketunie 2007 - 2018