Selecteer Evenement

Plaats:

Genre:

Maand:

Titel:


Selecteer Organisatie

Organisatie:


Voorstellingsinformatie

Thomas Smith

Thomas Smith

Strak

Cabaret
Datum: do 01-03-2018
Tijd: 20:15 uur
Locatie: Theaterzaal
  Theaterzaal
  'Raadhuisplein' '6'
  '5981 AT' Panningen
Rang Prijs Soort
1 €17,50 Normaal
 

Let op: deze voorstelling is verplaatst van 23 november 2017 naar 1 maart 2018.

 

2017 is een bijzonder jaar voor Thomas Smith. Sinds 1 januari 2017 is het officieel: hij is Belg. Thomas woont al bijna zijn hele leven in Vlaanderen, maar heeft zich nooit laten naturaliseren. De Brexit werd echter ook meteen de exit van Britse Belg Smith. Over een brain drain gesproken! En dat is nog niet alles: de comedian viert dit jaar ook een halve eeuw zichzelf! Strak, zo heet de nieuwe show. In ‘Strak’ legt Smith de nadruk op veel materiaal en strak vertelde anekdotes. Waar hij in zijn vorige shows erop los improviseerde, gaat hij nu op zoek naar het perfecte repertoire… tenzij hij even wordt afgeleid, natuurlijk!

Deze voorstelling valt onder de actie 3x theater voor € 30,-. Van deze actie kan uitsluitend gebruik gemaakt worden bij de receptie vanaf 12 mei als ook de reguliere verkoop start, helaas niet via de website. Het is wel mogelijk om uw reservering door te geven via de mail (theater@dok6.eu) en de kaarten op een later moment af te halen en te betalen bij de receptie. 

Duur: ca 80minuten

Pauze: Nee

Theaterkaartje is inclusief gratis garderobe en een kopje koffie of thee vóórafgaand aan de voorstelling vanaf 19.30 uur.

Cast: Thomas Smith
Fotograaf: Koen Bauters
Website: www.thomassmith.be
 

Website: http://

Ticketunie 2007 - 2018